A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №1 Чернівецької селищної ради"
Могилів-Подільський район, Вінницька область

90-річний ювілей ліцею!!!

Дата: 14.06.2023 12:46
Кількість переглядів: 44

ПРИВІТАЙ ШКОЛУ З 90-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ!!!

 Невпинно летять роки – і ось на календарі  рік 2023, ювілейний для нашого рідного Чернівецького ліцею №1(смт Чернівці Могилів-Подільського району Вінницької області). Цьогоріч нашому освітньому закладу виповнюється 90 років. Мало це чи багато? У кожного своя відповідь. Але беззаперечним залишається той факт, що наша школа, а згодом і ліцей, має гарну історію та традиції. І головною його гордістю є випускники та теперішні учні.

 За роки своєї роботи школа дала старт тисячам випускників, які розлетілися у найвіддаленіші куточки нашої планети, стали успішними менеджерами, юристами, програмістами, підприємцями і просто хорошими людьми, які роблять цей світ прекраснішим. Життя вносить свої корективи та стрімко летить вперед. Але є в людській пам’яті незмінні речі, які закарбувалися там назавжди. Це спогади про дитинство, батьківське подвір’я, друзів, школу, першу вчительку, першу двійку і п’ятірку. Це ті речі, які приходять до вас у снах і спогадах. Ми переконані, що для кожного шкільне життя це калейдоскоп емоцій, почуттів, це ще одна можливість повернутися у неповторні роки дитинства та юності. Крутиться колесо історії, змінюються реалії життя, зміються педагоги, здобувачі освіти, а школа так і залишається освітнім осередком для підростаючого покоління. Для того, щоб іти в ногу з часом, бути не лише освіченими, а й  креативними, конкурентноспроможними, щороку батьки, місцеві органи самоврядування, адміністрація школи дбають про покращення освітнього середовища. Але сьогодення є непростим для України. Наша країна відстоює свою незалежність. Щира подяку ЗСУ та випускникам нашої школи, які тримають фронт і дають змогу нам, педагогам, навчати, а дітям навчатися рідною мовою, в рідних стінах. Ми, як вчителі, тримаємо свій фронт – освітянський, сіємо розумне, добре і вічне. Але на сьогоднішній день ми потребуємо вашої підтримки, особливо фінансової. Батьківський комітет школи, та я, як випускниця 1979 року, а сьогодні директор закладу, ініціюємо ідею  підтримки школи фінансово для капітального ремонту шкільного коридору, як дарунку школи до ювілею. Адже, якщо театр починається з гардеробу, то школа - з коридору! Переконані, що хоча б раз у житті, повертаючись до школи, вам приємно буде бачити результат вашої підтримки навчального закладу.

Заздалегідь вдячні усім за посильну допомогу та просимо поширити допис у соціальних мережах. Разом ми - сила! Віримо в перемогу! Слава Україні!

Допомогу просимо надсилати на відділ освіти Чернівецької селищної ради

Номер рахунку UA778201720314291003301158133

Ідентифікаційний код :44077622

МФО: 820172

Держказначейська служба України м.Київ

Призначення: «Чернівецький ліцей №1 »

З повагою: голова батьківського комітету Ковальчук Галина Іванівна, директор Скрипник Аліна Анатоліївна, педагогічний колектив, здобувачі освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень